فرمولاسیون و روش فراوری دوغ جامد

فرمولاسیون و روش فراوری دوغ جامد

قبل از خرید حتما توضیحات را کامل مطالعه نمایید

صفحه اصلی
راهنما
محصولات
لیست فروشگاه ها
درباره ما
قوانین
نقشه سایت
تماس با ما

فرمولاسیون و روش فراوری دوغ جامد

100000 قیمت

فرمولاسیون و روش فراوری دوغ جامد

فرمولاسیون و روش فراوری دوغ جامد

دوغ یکی از نوشیدنیهای پر طرفدار و پر مصرف در ایران است.

 یکی از معایب دوغ هزینه بالای حمل و نقل و نگهداری آن است زیرا بیش از 95 درصد وزنش را آب تشکیل می دهد.

 از طرفی دارا بودن رطوبت موجب فساد زود هنگام و کپک زدن دوغ می گردد که متاسفانه  ممکن است دوغ های مصرفی حاوی مواد نگهدارنده باشند تا فاسد نشوند.

اگر دوغ به صورت جامد تولید گردد به علت وزن و حجم کم هزینه حمل و نقل و نگهداری بسیار پایینی خواهد داشت و به جهت جامد بودن به سردخانه نیازی ندارد و فاسد نمی شود.

این دوغ جامد می تواند به صورت پودر ساشه یا به صورت قرص جوشان تولید گردد.

 ا50 گرم از این پودر یک لیتر آب سرد معمولی را به دوغ گاز دار و خوشمزه تازه تبدیل می نماید.

فرمولاسیون و روش فراوری این محصول جدید غذایی پرمصرف در دو صفحه و با فرمت پی دی اف ارائه شده است.

 


خرید

پرداخت آنلاین
mouse corsair

دوره استراتژی قدرتمند PTC

299,000 تومان

مشاهده دوره